Balul Iernii

sigla bcu zilele umf

ssmi

Balul
Iernii

Vineri, 5 Decembrie, 2014
ora 16.00

Aula Bibliotecii Centrale Universitare
„Mihai Eminescu"

Spectacol Caritabil în folosul copiilor
de la Orfelinatul Bogdăneşti

Societatea Studenţilor Medicinişti Iaşi (SSMI) organizează în data de 5 decembrie, între ora 16:00 şi ora 18:00, evenimentul caritabil anual „Balul iernii”. Spectacolul va fi deschis de corul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”, Ceata de medicinişti, care va intona o creaţie proprie, „Imnul medicinistului”.

În continuare, micuţii de Centrul de Plasament Bogdăneşti vor urca pe scenă, devenind centrul atenţiei pentru jumătate de oră, în care vor încânta publicul cu un spectacol tematic. Atmosfera de Crăciun va fi în continuare întreţinută cu un moment artistic în care două dintre studentele universităţii, Irina Horvath şi Ionela Ursea, vor interpreta o serie de colinde americane.

De asemenea, spectatorii vor putea viziona şi un scurt moment artistic realizat de către trupa de teatru a Societăţii Studenţilor Medicinişti Iaşi. Ceata de medicinişti va marca încheierea spectacolului, intonând o serie de colinde traditionale.

„Balul Iernii” este un eveniment caritabil, adresat studenilor şi cadrelor didactice, desfăşurat în spiritul sărbătorilor de iarnă, în cadrul căruia participanţii pot contribui cu orice sumă de bani pentru copiii din Centrul de Plasament Bogdăneşti. Fondurile vor fi utilizate pentru achiziionarea de jucării şi alimente care vor fi donate copiilor din Centrul de Plasament Bogdăneşti în cadrul campaniei organizate de Societatea Studenţilor Medicinişti Iaşi.

Parteneri Media:

tele m ziarul de iasi iasi fun

Sus