„Use Your Waste”

sigla aedd           sigla bcu iasi           sigla apm           sigla europe direct

Ediţia a-IV-a
Use Your Waste
3 - 12 iunie 2015
Expoziţie de produse create din deşeuri

În spaţiul expoziţional Cupola de la
Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi

use your waste

Lucrările sunt realizate de copii de la instituţii de învăţământ din Iaşi,
pentru a celebra ZIUA INTERNAŢIONALĂ A MEDIULUI, 5 iunie

Ziua Mondială a Mediului, sărbătorită anual pe 5 iunie, reprezintă principalul mijloc de sensibilizare a opiniei publice la problemele de mediu ale omenirii: încălzirea globală, deteriorarea stratului de ozon, penuria de apă, epuizarea resurselor, dispariția speciilor. Manifestările prilejuite de această aniversare îmbracă diferite forme: concursuri tematice, manifestări științifice, expoziții, concursuri, promovarea de vehicule mai puțin poluante etc.

Centrul de Informare Europe Direct Iași, Agenția pentru Protecția Mediului și Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iași au organizat, în spațiul expozițional Cupola al BCU, expoziția de obiecte din deșeuri, în cadrul căreia copii de la mai multe instituții de învățământ din Iași au creat diverse lucruri din materiale pe care de obicei le aruncă. Imaginația lor debordantă a dat roade și puteți vedea de la jucării, figurine, vaze, cutii de bijuterii la rochii și costume realizate din materiale reciclabile.

expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie expozitie

Sus