Prezentarea şi promovarea Regulamentului 1408/71 al Consiliului European


Joi, 13 mai, Centrul de Documentare Europeană Karl Kurt Klein a organizat, în colaborare cu domnul Catalin Luca, conferenţiar Team Europe Romania, o manifestare pentru prezentarea şi promovarea Regulamentului 1408/71 al Consiliului European privind prestaţiile sociale pe teritoriul UE.

Evenimentul, găzduit de Biblioteca Centrală Universitară în cadrul acţiunilor dedicate Zilei Europei, este un exemplu de cooperare între reprezentanţii a doua dintre reţelele de comunicare ale Comisiei Europene - Centrele de Documentare Europeana şi Team Europe.

Centrul de Documentare Europeană este partener educaţional în proiectul Science Week 2010 derulat de Colegiul „Costache Negruzzi” Iaşi. În cadrul manifestarilor din perioada 14-18 mai, vor fi organizate, în colaborare cu cadre didactice de la Facultatea de Biologie, Geografie-geologie, Chimie şi Fizică de la Universitatea A.I. Cuza, workshopuri în cadrul carora vor fi dezbatute probleme de mediu, schimbari climatice, poluare, meteorologie, în lumina directivelor UE pe aceasta tematică.

Sus