„Bun venit la UAIC!” - 2013


Cu ocazia evenimentului „Bun venit la UAIC!", Biblioteca Centrală Universitară „M. Eminescu” Iași invită toți studenții - și nu numai - la punctul de informare special amenajat în fața Corpului A al Universităţii „Al. I. Cuza”, între 28-30 septembrie 2013, pentru o sesiune de instruire în vederea familiarizării cu serviciile și resursele de informare şi documentare oferite de bibliotecă.

Pentru studenții care vor fi prezenți, BCU Iași a pregătit semne de carte originale semnate de graficianul Adrian Serghie, cunoscut publicului ieșean cu proiectul Iași (Fotografii Vechi), carți pe care au posibilitatea să le răsfoiască și chiar să le ia acasă, precum și o tombolă la care pot câstiga unul dintre cele 10 permise valabile pe perioada anului universitar 2013-2014.

Singurele condiții pentru participarea la tombolă: să fie student/ă și să nu aibă restanțe față de bibliotecă. Cei 10 câştigători vor fi aleși prin tragere la sorți în data de 1 octombrie și anunțați pe site-ul bibliotecii și pe pagina de Facebook.

La punctul de informare special amenajat în fata Corpului A al Universitatii „Al. I. Cuza”, vizitatorii vor găsi și materiale promoționale cu informații referitoare la actele necesare pentru eliberarea permisului de bibliotecă.

Acțiunea face parte din cadrul celui mai amplu eveniment de orientare și informare pentru studenții anului I ai Universitații „Al. I. Cuza”.

Sus