ACCES GRATUIT la platformele SAGE Knowledge, Euromonitor Passport şi la colecţiile de reviste Emerald

SAGE şi Enformation oferă, în perioada 06.03.2017 – 06.04.2017, acces gratuit la platforma SAGE Knowledge.

Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional și #deacasă.

SAGE Knowledge este o bibliotecă digitală de cărți din domeniul științelor sociale, care se adresează în egală măsură studenților, cercetătorilor și cadrelor didactice.
Găzduiește peste 6.100 de titluri în format text și video: ebooks, lucrări de referință, monografii, manuale, lucrări de cercetare. Din 2016, platforma include și seria SAGE Business Cases.

De asemenea, de pe calculatoarele din reţeaua BCU Iaşi şi UAIC mai pot fi accesate gratuit, în perioada 06.03.2017 – 30.04.2017, colecțiile de reviste Management eJournals Database Engineering eJournals.

Modalitate de acces:

Emerald este una dintre cele mai importante edituri internaționale care leagă cercetarea și practica în beneficiul societății. Fondată în 1967, Emerald gestionează astăzi un portofoliu de aproape 300 de reviste, peste 2.500 de cărți și peste 450 de studii de caz. Platforma Emerald Insight oferă acces cu text integral la reviste străine științifice de cercetare în format online.

Management eJournals Database
Emerald Management Journal Database este cea mai importantă resursă de reviste care oferă acoperire cuprinzătoare în domeniul managementului și a specializărilor complementare.
Baza de date oferă mai multe opțiuni care includ diferite selecții de reviste din portofoliul complet de peste 300 de titluri din 13 colecții tematice: Accounting, Finance & Economics, Business, Management and Strategy, Human Resources, Learning & Organization Studies, Marketing, Information & Technology Management, Operations, Logistics & Quality, Public Policy & Environmental Management, Property management & Built Environment, Tourism & Hospitality Management, Health & Social Care, Engineering, Education, Library Studies.

Engineering eJournals Collection
O colecție cu reprezentare editorială și contribuții ale unor autori de la câteva dintre cele mai importante instituții la nivel mondial și care acoperă o gamă largă de subiecte, de la modelare, electronică până la inginerie mecanică.

Notă: Pentru a accesa numai revistele la care aveți acces în această perioadă, accesați www.emeraldinsight.com și folosiți funcțiile "search" și "browse", apoi alegeți opțiunea “Only content I have access to” pentru a afișa doar conținutul disponibil gratuit.

O altă bază de date la care utilizatorii BCU Iaşi şi UAIC au acces gratuit, în această perioadă, este sistemul Passport.

Perioada de desfășurare: 06.03.2017 – 06.04.2017
Acces: IP instituțional
Acces: #deacasa

Euromonitor Passport îți asigură acces imediat la cercetarea globală despre economie, industrie și consumatori.
Prin acest trial, beneficiezi de informații detaliate dintr-un sistem global de cercetare de piață, pentru discipline precum: afaceri și marketing internațional, studii sociale, studii de călătorie, studii umaniste, economie și altele. Euromonitor Passport este utilizat de instituțiile academice de top, din întreaga lume, pentru a înțelege situația mediului de afaceri, a nivelului de viață și a trendurilor populației, într-o eră a schimbărilor rapide.

Interfața intuitivă a sistemului Passport îți permite să analizezi mai mult de 115 statistici internaționale standardizate și te ajută să înțelegi mai bine atât obiectivele fundamentale, cât și posibilele oportunități adiacente ale afacerii tale.

Sus