Serviciul Referințe online

Începând din 25 mai 2020, aveţi la dispoziţie serviciul gratuit de REFERINŢE ONLINE destinat exclusiv întrebărilor privind următoarele resurse electronice: Biblioteca Digitală a BCU Iaşi și bazele de date/platformele fulltext (SpringerLink Nature; ProQuest Central; Emerald Management EJournals – EMAN; AAAS – Science; Nature Journals; Cambridge Journals Colecţia HSS; JSTOR – Colecţiile Arts & Science şi Language & Literature).

Solicitările se trimit prin intermediul formularului Întrebaţi un bibliotecar de pe site-ul BCU Iaşi (http://www.bcu-iasi.ro/intrebati-un-bibliotecar) sau prin intermediul mesageriei private de pe pagina de Facebook a Departamentului Cercetare şi Informare Bibliografică, BCU Iaşi. Pentru fiecare solicitare în parte, pe un subiect anume, vor fi oferite maximum 5 referinţe fulltext. Nu vor fi acceptate cererile de informare care presupun o documentare extinsă. În acest caz, veţi avea la dispoziție, contra cost, începând cu 16 iunie 2020, serviciul Cercetare bibliografică la cerere.

Vor fi soluţionate doar solicitările care conţin următoarele informaţii: numele şi prenumele solicitantului, numărul de permis, adresa de email, subiectul descris cât mai clar. Serviciul este oferit doar utilizatorilor BCU Iaşi cu permisul de bibliotecă vizat la zi şi este valabil pe perioada stării de alertă (de luni până vineri, în intervaul 8.30-14.00).

Sus