Împrumut la domicliu și restituiri

Programul public al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași se desfășoară zilnic, în intervalul orar 8.30-14.00, atât în sediul central cât și în filiale. Momentan se realizează doar împrumutul la domiciliu, exclusiv pe bază de comandă online. Pentru a asigura decontaminarea publicaţiilor restituite, comenzile online vor fi onorate în ziua lucrătoare următoare primirii lor. Nu există penalități la returnarea documentelor împrumutate anterior datei de 16 martie 2020.

Pentru noi împrumuturi, e necesar să restituiţi cărţile împrumutate. Se supendă momentan  posibilitatea de prelungire a publicaţiilor, pentru a accelera circulația documentelor împrumutate. Restituirilie se realizează atât în punctele de lucru din filiale cât și în sediul central, la Sala 1 (etajul 1). Cărțile comandate online în unitatea centrală se ridică de la Sala Multimedia (etajul 1).

Relațiile cu publicul se vor desfășura în deplină concordanță cu respectarea normelor preventive în vigoare (prezența a maximum 3 persoane în spațiile publice închise, purtarea măștii de protecție, îndeplinirea cerinței de distanțare socială).

Sus