„Călătorie în lumea muzicii”

Eveniment caritabil

Sâmbătă, 27 mai 2017, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”, din Iași, începând cu ora 19:00 va avea loc un eveniment inițiat de un grup de 20 de studenți de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Specializarea - Marketing și Comunicare în Afaceri, an II, în parteneriat cu Fundația Serviciilor Sociale Bethany.

Vă invităm să vă bucurați de un spectacol cu invitați de renume, precum tenorul Andrei Fermeșanu de la Opera Națională Română Iași, baritonul Fang Shuang de la Opera Comică pentru Copii București (finalist la emisiunea „Românii au talent”), pianista Adina Alupei de la Opera Națională Română Iași, Ioana Mîrți - câștigătoarea ediției cu numărul 3 a concursului „Next Star”, și nu în ultimul rând, cuplul de balerini de la Opera Națională Română Iași, format din Mălin Galan și Celina Olaru. Evenimentul va fi moderat de Diana Sanda Mihalcea, realizator TV la postul de televiziune Digi24 Iași și de Don Machiavelli, realizator TV.

Biletele sub forma bonurilor de donație sunt puse la vânzare, în locațiile partenere Cărturești Palas Mall și Anticariatul Grumăzescu de pe pietonalul Lăpușneanu sau pentru livrarea gratuită a acestora la domiciliu la numerele de telefon 0749 455 623 / 0741 634 256.

Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați către Fundația Serviciilor Sociale Bethany, pentru a sprijini copiii care au nevoie de terapie recuperatorie. În cadrul programului integrat de terapie recuperatorie, copiii cu afecțiuni motorii și neuro-motorii beneficiază lunar de ședințe de terapie gratuite.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de momente deosebite, alături de invitații noștri, care ne vor purta într-o călătorie imaginară în lumea muzicii!

Date de contact organizatori:
Andreea Sofian | andreea_sofian26@yahoo.com | 0740 207 493
Alexandra Beda (Divile) | alexandra.beda31@gmail.com | 0769 345 647
Date de contact co-organizatori - Fundația Serviciilor Sociale Bethany:
Andreea Tofan | andreea.tofan@bethany.ro | 0767 573 293

Sus